Den Nasjonale Prostatakreftdagen 2017

Mandag 30. oktober 2017, Hotel Bristol, Oslo

Påmeldingsfristen er 25. oktober 2017

Meld deg på her

Prostatakreft er den hyppigste kreftformen i Norge. Hvert år får ca. 5000 menn diagnosen prostatakreft og ca 1100 menn dør av sykdommen. Behandling av prostatakreft avhenger av sykdommens utbredelse og omfang, og vurderes individuelt. Selv om prostatakreft er en hyppig forekommende sykdom finnes det ingen klar faglig enighet om hvilken behandling som er den rette. Dette skaper usikkerhet blant de som rammes av prostatakreft. Når er det riktig å behandle? Hvilken behandling skal gis? Et annet viktig spørsmål er hva som kan gjøres i forkant for å stille en presis og tidligst mulig diagnose.

For 6. år på rad har Prostatakreftforeningen i samarbeid med Kreftforeningen med gleden av å invitere til Den Nasjonale Prostatakreftdagen mandag 30. oktober 2017. Vi vil i år få besøk av en rekke ledende spesialister fra inn- og utland med fokus på diagnostisering og behandling. Da det er ventet stor pågang til dette arrangementet anbefaler vi at du melder deg på så tidlig som mulig.

Ingen deltakeravgift.

Årets foredragsholdere og bidragsytere

Anne Lise Ryel

Anne Lise Ryel
Generalsektretær i Kreftforeningen

Jack A. Schalken
Professor og onkolog ved Radboud University Nijmegen, Nederland

Jan-Erik Damber
Seniorprofessor, Sahlgrenska universitetssjukhuset, Sverige

Anders Bjartell
Professor og urolog ved Urologisk cancerforskning, Lunds Universitet, Sverige

Markus Graefen
Professor ved Martini-Klinik Hamburg, Tyskland

Sten Nilsson
Professor, Institutionen för onkologi-patologi, Karolinska Institutet, Sverige

Hotel Bristol, Oslo

Hotel Bristol ligger midt i Oslo Sentrum. Det er kort vei fra hotellet til shopping, Karl Johans gate, Slottet, museum, Aker Brygge og de fleste andre attraksjonene i Oslo. Du kan vente deg høy standard på et av Oslos mest tradisjonsrike hotell.

Les mer her

Støttet av: